Purukorut

Ark:sin purukoru on kaulakoru, joka on turvallinen, puettava ja siisti ratkaisu henkilöille, joilla on pureskelun tarvetta.  Korun pureskelu voi rauhoittaa ja auttaa itsesäätelyssä stressaavissa tilanteissa. Se voi myös parantaa keskittymistä esimerkiksi läksyjen tekoon. Se on hyvä ja turvallinen vaihtoehto paitojen, kynien, sormien jne. pureskelulle. Korussa olevaa korunauhaa voi lyhentää tarpeen mukaan.

Varoitus: Nämä tuotteet eivät ole leluja. Korunauhaa ja sen lukkoa ei ole tarkoitettu pureskeltavaksi. Sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran. Ei suositella alle 5-vuotiaille. Vaikka nämä pureskeluvälineet on valmistettu tukevasta materiaalista, ne eivät kestä mitä tahansa. Erittäin voimakas ja aggressiivinen pureskelu voi vahingoittaa käyttäjää ja korua. Käyttöä on suositeltava valvoa ja koru on syytä tarkistaa säännöllisesti kulumisen varalta.

Kaikki tuotteet sisältävät alv. 24 %.

Ark´s Brick Stick

17,90 €

Nyt saatavilla myös sinisenä, entistä kestävämpänä purukoruna (XXT extra extra tough)

Ark:n Brick Stick on palikan näköinen kaulakoru. Pitkän muodon ansiosta sillä yltää aina poskihampaisiin asti, joilla tulisikin pureskella. Korun päällysosassa nystyrät ovat isompia ja taustaosassa nystyrät ovat pienempiä ja niitä on tiheämmin. Tämä stimuloi tuntoaistia kahdella eri tavalla.

ARK: n Brick Stick ™ -koruja on eri sitkeystasoja. Punainen ja läpikuultava pinkki ovat tarkoitettuja lempeään pureskeluun (standard). Vihreä ja läpikuultava sininen (XT, extra tough) ovat kovempiä ja kiinteämpiä kuin punainen.  Vihreää ja punaista palikkakorua saa myös ilman nystyjä. Sininen on extra, extra kova (XXT) ja kestää hyvin voimakasta pureskelua. Huomaa, että osa käyttäjistä innostuu jyystämään nystyjä hampaillaan irti, jolloin tasainen, ilman nystyjä oleva koru, voi olla parempi ratkaisu.

Korunauhaa voi lyhentää tarpeen mukaan.

 

Katso tarkat tiedot

Koru on suunniteltu, valmistettu ja koottu Yhdysvalloissa ARK Therapeuticsin toimesta. Korut ovat FDA ja CE –hyväksyttyjä. Ne EIVÄT sisällä lyijyä, ftalaatteja, PVC:tä, BPA:ta tai lateksia. Koru on kooltaan 6,35cm pitkä ja 1,5cm leveä. Paksuudeltaan se on myös n. 1,5cm.

Ark´s dinokoru

17,90 €

Tämä T-Rexin kaveri on dinofanien suosikki. Tämä on hyvä koru, jos haluaa pureskella etu tai sivuhampailla. Tällä hetkellä saatavana punaisena, joka on tarkoitettu lempeään pureskeluun sekä turkoosina, joka sietää kovempaa pureskelua (XT, extra tough).

Ark´s Saber tooth

19,90 €

Torahammas, hain hammas tai miksi sitä nyt haluaa kutsua on Brick stickin kaltainen purukoru. Se on noin 1cm paksuinen, 6,5cm pituinen ja 2,5cm levyinen kovaakin pureskelua kestävä koru. Vihreä torahammas kestää kovaa pureskelua (XT). Sininen  on extra kovaa (XXT) ja kestävää materiaalia, punainen on pehmeämpi (standard) mutta silti sitkeä ja pureskelua kestävää materiaalia.

Ark´s Krypto-Bite

16,90 €

Kaunis purukoru, jota on tällä hetkellä saatavilla pehmeämpänä punaisena tai läpinäkyvänä vihreänä (standard), kovempana mustana tai läpinäkyvänä harmaana (XT medium) ja tosi kovana tumman vihreänä (XXT).

 

Purukynä

9,90 €

Pureskeletko kynän päätä kun mietit asioita? Helpottaisiko kynän pureskelu keskittymistä? Arksin kynää saa pureskella.

Läpikuultavan vihreä, Brick stick pää (standardi kovuus).

Krypto-malli vihreä
Pyöreä Saber: pehmeä punainen (standard) ja todella kova (XXT) tumman vihreä.