Tilauksen yhteenveto

Tarkista vielä tilauksesi tiedot. Jos haluat muokata tilausta, palaa ostoskoriin.

Tuotenimi
Väri
Koko
Määrä
Hinta
Hinnat sisältävät ALV 24%.

Tilausohje

Kirjoita toimitus- ja laskutusosoitteet tarkasti. Kuluttaja-asiakkaille lasku lähetetään sähköpostitse, yritysasiakkaille lähetämme myös mielellämme verkkolaskuja. Sivuilla olevat hinnat sisältävät alv 24%. Tähdellä (*) merkityt kentät pakollisia. Tilauksen voi myös tehdä sähköpostitse info@hypoglossus.fi.

Tilaustiedot
Tuotetilaukseen, puheterapia tai työnohjauspalveluihin liittyvät kysymykset voi tehdä sähköpostitse osoitteella info@hypoglossus.fi

Hinnat
Verkkosivuilla näkyvät hinnat on ilmoitettu verollisina. Hintaan lisätään tarvittavat postituskulut (lue lisää kohdasta Maksu- ja toimitustavat). Oikeus hintojen ja tuotevalikoiman muutoksiin pidätetään. Lasku sisältää arvonlisäveron.

Maksu- ja toimitustavat
Tilauksen voi maksaa tavallisena tilisiirtona oman pankin kautta. Tarvittavat tili- ja viitetiedot lähetetään sähköpostitse laskuna. Tilaus siirtyy käsittelyyn, kun tieto maksutapahtumasta on saapunut. Yhteisöt ja yritykset voivat tilata tuotteita myös laskulla, jolloin laskuun voidaan lisätä 3€ laskutuslisä.

Kun tilaat suurikokoisia tuotteita tai monta tuotetta samaan aikaan (painosta riippuen), ne toimitetaan postipakettina. Suurikokoisia tuotteita ovat:

  • Ark´s hiiri, kissa -ja koirakärjet
  • Lip Block suukappaleet
  • Kaikki mukit ja pullot
  • Ora-light harjoituslusikat

Postipaketti maksaa tavallisesti 5,90 – 8,90€. Saat saapumisilmoituksen paketin toimituksesta tekstiviestillä ja sähköpostitse.

Jos tilaat esim. 1-3 purukorua/purutikkua ne lähetetään kirjepostina, joka kulkee pakettia hitaammin (3-7 päivää).

Toimitusaika
Tilaukset pyritään postittamaan kahden päivän sisällä maksutapahtumasta tai tilausvahvistuksesta. Mikäli jokin tilatuista tuotteista on tilapäisesti loppunut, puuttuva tuote toimitetaan jälkilähetyksenä ilman postikuluja. Emme vastaa postin toiminnasta johtuvista viivästymisistä. Postipaketit kulkevat tavallisesti 1-3 päivässä, kirjeet 3-7 päivässä.

Palautukset
Mahdolliset lähetyksiä koskevat huomautukset ja palautukset pyydämme tekemään 14 päivän kuluessa toimituksesta.

Asiakastietosuoja
Tilausten, palautteiden tai minkään muidenkaan Hypoglossus –palveluun kohdistuneiden yhteydenottojen välityksellä saatuja nimi–, osoite– tai tilaustietoja ei luovuteta edelleen. Tutustu Tietosuojaselosteeseen.

Tilaajan tiedot