Huulion harjoitteluun: Pehmeät suulevyt, Nappiharjoitukset ja spaattelit painolla

Pehmeä suulevy

16,90 €

Pehmeä suulevy voi lapsilla toimia hyvänä totuttelukappaleena ennen face formeriin siirtymistä, sillä se on kapeampi kuin face former. Aikuisten alafakialispareesin hoidossa pehmeä suulevy voi jo olla riittävän tehokas harjoitusväline. Suuhengityksen/kuorsauksen hoidossa suosittelen aikusille face formeria. Puheterapeuteilla kannattaa olla molempia malleja kokeilukappaleina, jotta osaavat suositella asiakkailleen oikeaa mallia sen hetkiseen hoidontarpeeseen. Myös terapiassa harjoittelujen ohjaaminen ja tekeminen on helpompaa kun terapeutilla on oma suulevy käytössä.

Ark´s ProButton

19,90 €

Puheterapeutit ovat 70-luvulta lähtien käyttäneet nappiharjoituksia huulten toiminnan vahvistamiseksi ja aistimiseksi. Arksin uudella nappiharjoitusvälineellä harjoituksia pystyy tekemään ilman sähläystä lankojen kanssa. Lisäksi tikkuosa on juuri passeli, jos haluaa harjoitella kielen paikan löytämistä kielen kärkiäänteisiin/s-äänteeseen. Väline poikittain hampaitten väliin ja kieli orrelle. Nappitikku myydään pakkauksissa, joissa on yksi keltainen ja yksi turkoosi nappitikku. Nappien halkaisijat ovat keltaisessa 1,3cm ja 1,5cm ja turkoosissa 1,7cm ja 2cm. Tikkuja myydään myös erikseen, 11,90€/tikku. 

Ark´s ProBarbell - Spaatteli painolla

11,90 €

Huulion sulku vaikuttaa muun muassa syömisen, juomisen, sylkivuodon ja tiettyjen äänteiden tuoton hallintaan. Ammattilaisen käytössä ja ohjaamana ARK’s ProBarbell korvaa spattelin päähän teipatut kolikot huulion sulun harjoitteena. ProBarbellin litteä keskiosa asetetaan huulten väliin ja pidetään siinä huulion voimalla (ei hampaiden!) Sininen on kevyempi ja vihreä painavampi ”levytanko”. Ostettavissa yksittäin tai combo-pakkauksena.

Levytankopakkaus

21,90 €

Tämä pakkaus sisältää vihreän ja sinisen ProBarbell levytangon.